Over mij

Als kind was ik al gefascineerd door en onder de indruk van de regenboog. Ik vroeg altijd aan mijn vader als de zon begon te schijnen tijdens een regenbui: “Aan welke kant komt de regenboog?” Verwachtingsvol tuurde ik dan naar de lucht.

Nog steeds als ik een regenboog zie moet ik even stoppen om te genieten van al die schitterende kleuren. Het was voor mij dan ook niet moeilijk om een naam voor mijn bedrijf te bedenken.

 

Samen met mijn man heb ik een aantal jaren in Kenia gewoond en gewerkt. Ik vond het altijd heerlijk om daar naar de lokale markt te gaan. Al die vrouwen in kleurrijke kleding en de verschillende kruiden, groenten, fruit en lappen stof.

Een lust voor het oog! Het gaf mij altijd positieve energie. Voor mij was het elke keer weer een uitdaging om tijdens het wekelijkse marktbezoek niet een paar prachtige lappen stof te kopen.

 

Voor mij is God de grootste kunstenaar, zoals Hij de aarde bedacht en geschapen heeft met al die schitterende kleuren. Het is geweldig dat we al die kleuren zomaar kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld onze kleding of ons interieur!

 

Met Regenboog kleur- en stijladvies kan ik mijn kennis over en liefde voor kleuren inzetten om andere vrouwen te inspireren en om te laten zien wat kleur met je doet en hoe je kleur kunt gebruiken.

Email: ditty@regenboogkledingadvies.nl

Tel: 06-50641984

Kvk-nummer: 69327025

BTW nr: NL089316757B01

  • Facebook Social Icon

Uw bericht is succesvol verzonden!